Serbian | English | Deutsch | Россию

O nama

ERA PACK d.o.o. je porodična firma, osnovana daleke 1983. godine u Čajetini (jugo-zapadni deo Srbije).
G-din Dimitrije Radišić je osnovao, a kao logičan korak u razvoju firme, 1998. njegov sin Miloš je nastavio porodičnu tradiciju u proizvodnji polipropilenskih traka.

Neprekidnim ulaganjem i razvojem, ERA PACK je postao firma sa čvrstom vizijom daljeg napretka.

ERA PACK proizvodi polipropilenske (PP) trake, metalne spojnice i plastične uglove za pakovanje i pokriva širok spektar potreba industrije pakovanja, uključujući i specijalizovane proizvode i opremu.

Sopstveni proizvodni program dopunjuje proizvodima svetskih renomiranih firmi, kao što su Signode ITW, Fratelli Pozzi kao zastupnik i distributer.

ERA PACK posluje u sistemu garancije kvaliteta. Proizvodi ERA PACK-a imaju atest Instituta za ispitivanje materijala Republike Srbije. Kvalitet proizvoda potvrđen je i od internacionalne firme Signode ITW.

ERA PACK zauzima lidersku poziciju na celom tržištu Srbije i Crne Gore, a pokriva i tržišta Hrvatske, Makedonije i Bosne i Hercegovine s tendencijom da se proširi na tržišta istočne Evrope.

Otvaranjem nove fabrike i povećanjem proizvodnih kapaciteta, ERA PACK planira da u narednom periodu prodre na tržišta republika bivše Jugoslavije i istočne Evrope.